Altibox fiberbredbånd

AltiboxAltibox er en norskejet internetudbyder, som åbnede deres danske afdeling i 2008. Altibox tilbyder både digitalt tv, billig telefoni og lynhurtigt internet gennem fiberkabler. Selvom der er tale om en relativ ny udbyder, så leveres der allerede bredbånd, telefoni og tv til over 400.000 husstande i Danmark og Norge.

Udbyderen samarbejder med 6 elselskaber i Midt- og Vestjylland, som er med til at sikre de bedste internetforhold. Internetudbyderen har primært dækning i Midtjylland og Vestjylland, hvor deres samarbejdspartnere er til stede.

Altibox bredbånd

Sætter du pris på lynhurtigt fiberbredbånd, så vil du højst sandsynligt finde denne norskejede internetudbyder interessant. Der er mulighed for at vælge internetforbindelser, som strækker sig fra 15/15 og op til 1000/1000 Mbit. Altibox er dermed egnet til alle tænkelige behov, da der er rig mulighed for at vælge mellem de forskellige internetforbindelser.

Vil du have fiberbredbånd i dit hjem, så kan du vælge mellem følgende internethastigheder:

 • 15/15 Mbit
 • 30/30 Mbit
 • 60/60 Mbit
 • 90/90 Mbit
 • 500/500 Mbit
 • 1000/1000 Mbit

Du får mulighed for at få installeret Danmarks hurtigste fiberbredbånd, som er både stabilt og prisvenligt. Med fibernet er hastigheden altid sikret, uanset om du har brug en større- eller mindre internetløsning. Den mest populære internetforbindelse er 60/60 Mbit, som vil være en tilstrækkelig hastighed i de fleste danske husstande.

Altibox fibernet er primært henvendt til dig, som er bosat i Midt- og Vestjylland. Der bliver samarbejdet med følgende elselskaber:

 • Ikast Værkerne
 • NOE
 • MES
 • Fiber Backbone
 • Grindsted El- og Varmeværk
 • Thy-Mors Energi

Hvor hurtigt og stabilt internet du kan få i dit område afhænger bl.a. af, hvilket selskab der udbyder fiberbredbånd i dit område. Via internetudbyderens hjemmeside kan du undersøge, hvorvidt der kan etableres fiberbredbånd i dit område. Du kan indtaste din adresse og postnummer, hvorefter du vil få besked på, hvilke produkter der udbydes i dit område.

Disse fordele får du som kunde

Altibox bredbåndDer er mange gode grunde til at vælge Altibox bredbånd, hvilket du vil blive introduceret for i de følgende afsnit:

1. Stabil og lynhurtig internetforbindelse
Takket være fiberbredbånd kan du forvente en lynhurtig internetforbindelse – uanset du er bosat på landet eller i et tætbefolket byområde. Der er garanti for, at du får den internethastighed, som du betaler for. En stabil og hurtig internetforbindelse er med til at fremtidssikre din bolig, da netop høj internethastighed er en vigtig faktor ved køb af ny bolig. Det er værd at bemærke, at både download- og uploadhastighed er den samme. Med andre ord kan du oploade lige så hurtigt, som du kan downloade.

2. Lave bredbånd priser
Selvom der er tale om Danmarks hurtigste og mest stabile fiberbredbånd, så er priserne presset i bund. Det er nemt og hurtigt at danne sig et overblik over priserne på de forskellige internetforbindelser. Der er mulighed for at gøre en ekstra god handel, hvis man vælger at købe bredbånd og tv i én og samme pakke. Oprettelsesprisen vil bl.a. afhænge af, om der er behov for at få udført gravearbejde. Det er en realitet, at Altibox har et større udvalg end de fleste andre danske internetudbydere. Derfor kan du med sikkerhed finde en bredbåndsforbindelse, der passer til dine behov og økonomi. Hvis du sammenligner fiberbredbånd priser på markedet, vil du højst sandsynligt opdage, at du kan spare mange penge ved at vælge denne internetudbyder.

3. Lokal leverandør af bredbånd
Som du allerede er bekendt med, så samarbejder udbyderen med en række elselskaber i Jylland, som måske befinder sig i dit nærområde. Du kan dermed få glæde af en leverandør, som har et stort lokalt kendskab.

4. Sikkerhedspakke
Som bredbåndskunde er der mulighed for at bestille en sikkerhedspakke, som indeholder personlig firewall, antivirus og forældrekontrol. Sikkerhedspakken kan aktiveres på ganske få sekunder ved at indtaste den pågældende aktiveringsnøgle.

5. Tag fiberbredbånd med dig ved flytning
Skal du flytte, så kan du med fordel tage fiberbredbånd med dig. Hvis der ikke er fiberbredbånd i din nye bolig, skal du gerne melde ud 4-6 uger før, at du planlægger at flytte til en ny adresse. Afhængig af de pågældende forhold kan det blive nødvendigt at få en tekniker på besøg i din nye bolig. I langt de fleste tilfælde kan du få leveret den samme internethastighed, som du hidtil har fået.

Nem bestilling og opsætning af fiberbredbånd

Bestillingen foregår online, hvor du angiver dine personlige oplysninger og vælger den ønskede internetforbindelse. I den anledning skal du også vælge, hvorvidt du ønsker tv og telefoni. Når bestillingen er udført, vil du hurtigst muligt blive kontaktet af en medarbejder.

Hvis der ikke er installeret fibernet på din adresse, vil du blive kontaktet af dit lokale elselskab. Dit lokale elselskab vil stå for at føre fibernet til din bolig. Efterfølgende vil der blive udsendt en montør, som står for at sætte en fordelerboks op i dit hjem. Herefter har du direkte adgang til lynhurtigt fiberbredbånd via din computer, tablet og smartphone. Der medfølger en grundig brugsvejledning / guide, som kan besvare stort set alle de ubesvarede spørgsmål, som du kan have. Brugsvejledningen er skrevet på dansk, så der er ikke noget at tale fejl af.

Hvis det lyder som noget for dig, så kan du blive kunde allerede i dag. Der er mulighed for at bestille billigt og hurtigt bredbånd hos Altibox via nettet eller pr. telefon.

Alle rettigheder forbeholdes www.billigtbredbåndguide.dk