Bredbånd i Udkantsdanmark

Bredbånd i udkantsdanmarkSøger du efter internetudbydere, der tilbyder bredbånd til Udkantsdanmark, så vil denne artikel være meget relevant for dig. Før i tiden var Skyline den foretrukne internetudbyder med bredbånd til Udkantsdanmark. De gik desværre konkurs i 2012, hvilket gjorde at rigtig mange danskere skulle ud og lede efter alternativer.[toc]

Udbuddet faldt drastisk efter Skylines konkurs, hvilket gjorde at flere internetudbydere fik øjnene op for bredbånd til Udkantsdanmark. Udkantsdanmark er en fælles betegnelse, som udgør de 30 Udkantskommuner i Danmark, som bl.a. består af Bornholm, Haderslev, Vejen og Lolland. De fleste er ikke i tvivl, om de bor i Udkantsdanmark eller ej. Er du i tvivl om du gør, så kan du finde den komplette liste over udkantskommuner på nettet.

Internetudbydere med bredbåndDer er rigtig mange mennesker, der på den ene eller den anden måde er afhængige af internettet, og det gælder selvfølgelig også danskere i Udkantsdanmark. Driver man sin egen virksomhed, så er man ofte dybt afhængig af internettet, da det er ens levebrød. Derudover er der rigtig mange andre, der sætter pris på hurtigt internet, så man kan holde kontakten med venner og familie, samtidig med at man kan tjekke nyheder og vejr på internettet.

Før i tiden var det nærmest ikke muligt at få forbindelse til internettet, hvis man boede på landet. Der er fortsat dårligere dækning i Udkantsdanmark end i byerne, og sådan vil det uden tvivl også være fremover. Der kan endda være områder i Danmark, hvor det ikke er mobilt at få almindelig bredbånd. Det vedrører heldigvis kun få tusinde mennesker, men i det tilfælde vil mobilt bredbånd være nødvendigt.

Det er langt fra alle internetudbydere, der tilbyder lige god dækning i Udkantsdanmark. Derfor bør man altid læse alle informationer på forhandlerens hjemmeside, hvor der altid er oplyst begrænsninger i forhold til dækning. Yousee har en praktisk service, hvor man kan indtaste sin adresse, og se hvilke muligheder man har for at få adgang til internettet.

Der arbejdes i disse år på at gøre det nemmere for teleselskaberne at sætte master op. I øjeblikket er der en masse restriktioner der gør, at teleselskaberne har en masse restriktioner i forhold til opsætning af nye master. Det er ingen hemmelighed, at internetsignalet bliver bedre, desto tættere man befinder sig på en sendemast.

Anbefaling af internetudbydere med bredbånd til Udkantsdanmark

En af de førende teleskaber indenfor bredbånd til Udkantsdanmark er Fullrate, som har dækning i hele landet med ganske få undtagelser. Fullrate kører via TDC’s net, og de har rigtig mange master placeret i både storbyerne og i udkantskommunerne. Der skulle derfor være en god chance for, at de også leverer hurtigt internet i dit område. Hvis Fullrate ikke har dækning i dit område, kan vi anbefale at du prøve Telia, som er et rigtig fint alternativ.

Det kan du gøre for at sikre hurtig internet i dit hjem

Her er 5 hurtige tips til dig, der bor i Udkantsdanmark og ønsker bredbånd med høj hastighed og stabilitet.

• Vælg en internetudbyder med mast i nærheden af dig
• Anskaf dig en god- og stabil router
• Som udgangspunkt bør du ikke benytte dig af mobilt bredbånd, da det kan være svært at få adgang til 3G og 4G i Udkantsdanmark.
• For at optimere hastigheden bør du benytte dig af et internetkabel.
• Bruger du ikke et internetkabel, så anbefales det at sidde så tæt på routeren som muligt.

På forsiden kan du se listen over danske internetudbydere og finde ud af, om de tilbyder internet i dit område.

Alle rettigheder forbeholdes www.billigtbredbåndguide.dk