Bredbånd og TV

Bredbånd og TVDer er sket meget inden for den teknologiske udvikling de seneste år, og det gælder især for tv- og bredbåndsbranchen. I dag er det muligt at se TV via bredbånd, hvilket der er mange fordele ved. Du kan altså samle bredbånd og TV hos din foretrukne udbyder. Med bredbånds tv bliver dit bredbånd og TV fusioneret på fordelagtig vis.

Sådan finder du billigt bredbånd og TV

Der er rigtig mange danskere, som hver måned betaler en mindre formue for både bredbånd og TV. Dog er der rig mulighed for at få adgang til både internet og TV, uden at man behøves at føle sig ruineret. Følger du nogle simple trin, så kan du finde den billigste bredbånd og tv pakke allerede i dag.

Saml TV og bredbånd hos én udbyder

Vil du holde dine omkostninger til internet og TV i bund, så er det først og fremmest afgørende, at du samler dine ydelser hos én og samme udbyder. Økonomisk set vil det sjældent være en god idé at have disse ydelser hos to forskellige udbydere, men der er naturligvis også andre faktorer end prisen, der har indflydelse på det valg. Så vidt muligt bør du vælge en udbyder, som har en pakkeløsning med lave tv og bredbånd priser.

Skab dig et overblik over udbyderne

Der er efterhånden mange udbydere, som kan tilbyde bredbånd og TV til en lav månedlig pris. Det kan bl.a. lade sig gøre med Telia og Fullrate  som har nogle af de mest attraktive abonnementer blandt danske udbydere. Du bør også undersøge, hvorvidt din nuværende udbyder kan tilbyde dig en samlet pakke til en ekstra god pris.

  • Telia TV – Du kan vælge mellem 3 forskellige abonnementer, som omfatter en lille, mellem og stor pakke. Uanset hvilken pakke du vælger, får du 20 Mbit bredbånd, men antallet af tv-kanaler afhænger af pakkevalg. Du kan vælge mellem 17, 28 eller 50 TV-kanaler.
  • Fullrate TV – Du kan vælge mellem en Basis pakke og en Plus pakke. Basis pakken indeholder 19 tv-kanaler, mens Plus pakken indeholder 33 tv-kanaler. Du får leveret en TV-boks, som du blot skal slutte til din router fra Fullrate.

Undersøg dine nuværende omkostninger til TV og bredbånd

Før du kigger efter forskellige pakker med tv og bredbånd, bør du undersøge, hvor meget du giver for tv og bredbånd på nuværende tidspunkt. Hvis du ikke kender til dine nuværende omkostninger, vil det være svært at sammenligne din nuværende løsning med alternative løsninger.

Sammenlign og find det bedste og billigste bredbånd og TV

Når man skal sammenligne forskellige pakker med bredbånd og TV, så kan man ikke blot nøjes med at sammenligne priser, selvom prisen naturligvis også er afgørende. Der er dog også andre faktorer, man skal have med i tankerne, når man kigger efter en ny bredbånd og tv pakke.

Dine behov skal prioriteres højst

Selvom du naturligvis gerne vil finde billigt bredbånd og tv, behøves du ikke gå på kompromis med dine krav og behov. Hvis du skal stille dig tilfreds med din fremtidige bredbånd og tv-løsning, så skal du have nogle klare krav, som du skal have fast i, i jagten på en ny løsning.

TV

Vil du fortsætte med at se dine yndlings tv-serier, film og dokumentarer, så er det vigtigt, at din nye løsning inkluderer de rette tv-kanaler. Bor der flere personer i din husstand, bør du forhøre dig omkring, hvilke tv-kanaler, de ikke kan leve foruden. De fleste udbydere har som minimum 2-3 forskellige tv-pakker, så du kan højst sandsynligt finde en pakke, hvor de ønskede tv-kanaler er inkluderet. Alternativt kan du vælge en udbyder, som tilbyder dig at vælge dine egne tv-kanaler, så du undgår at betale penge for tv-kanaler, som du alligevel ikke ser.

Bredbånd

Hvor hurtigt bredbånd du har brug for i dit hjem afhænger af flere faktorer. Først og fremmest bør du dog sikre dig, at den pågældende udbyder kan tilbyde bredbånd til din bopæl. Som udgangspunkt kan de danske udbydere tilbyde bredbånd i hele Danmark, men der er enkelte undtagelser, hvad angår bl.a. Udkantsdanmark. Alle ønsker naturligvis hurtigt og stabilt bredbånd, men der er forskel fra husstand til husstand, hvor mange Mbit man har brug for. Hvor mange personer der bruger internettet i husstanden er bl.a. vigtigt i forhold til at vælge den rette internetforbindelse. Bliver der ofte streamet film og tv-serier samt downloadet tunge filer og programmer, så vil det især være vigtigt med en hurtig internetforbindelse.

TV og bredbånd billigt – Sammenlign priser

Det kan være svært at sammenligne bredbånd priser og tv- pakker, da hver enkelt udbyder har hver sine pakker. Dog kan du sammenligne pakker, hvis du har fået tilbud på mindst to pakker, som mere eller mindre har det samme indhold. På baggrund af dine fastlagte krav og behov skulle der være god mulighed for at finde mere end en pakke, som lever op til dine krav om en vis internet hastighed og ønskede tv-kanaler. Når du skal sammenligne priser, er der mere end blot én faktor, du skal kigge på:

Pris pr. måned

Det er mest naturlige, at prisen pr. måned er den første prisfaktor, man bliver præsenteret for. Selvom det naturligvis er den højeste omkostning, så kan man ikke nøjes med ene og alene at sammenligne tilbud på baggrund af den prisfaktor.

Oprettelse

Skal du have en ny tv og bredbånd pakke, vil det ikke være usandsynligt, at du skal betale et oprettelsesgebyr. Der er typisk tale om et beskedent beløb, men det kan ikke desto mindre have indflydelse på den endelige pris.

TV-boks

Skifter du til en ny udbyder, skal du have fat i en ny TV-boks. Med Fullrate TV får du leveret denne TV-boks ganske gratis, men der er andre udbydere, som kræver et gebyr.

Mindstepris

Når alle de forskellige prisfaktorer er regnet sammen, vil du få oplyst en mindstepris. Skal du bestille en ny pakkeløsning, vil du få oplyst en mindstepris, som typisk tager udgangspunkt i de første 6 måneder.[toc]

Mulighederne er mange, og du kan naturligvis bestille dit bredbånds tv allerede i dag

Alle rettigheder forbeholdes www.billigtbredbåndguide.dk