Bredbånd priser

Bredbånd priserSammenlign bredbånd priser hos de danske internetudbydere og spar mange penge på dit internet hver måned. I vores oversigt på forsiden har vi taget udgangspunkt i hastigheder, priser og bindingsperiode, således at du nemt kan sammenligne de billigste priser på bredbånd i vores søgemaskine lige nu.

Priser på bredbånd

Når man snakker om bredbånd priser, kommer man typisk ind på oprettelsespris, pris. pr. måned og mindstepris, som er de vigtigste faktorer. Du kan læse mere om de forskellige prisindikatorer nedenfor:

Oprettelsespris: Ved langt de fleste internetudbydere betaler man en oprettelsespris ved optagelse af nyt abonnement. Der er også enkelte udbydere, som har valgt ikke at påkræve et gebyr for oprettelse. Selvom oprettelsen ikke er den største udgift ved bredbånd, kan det alligevel påvirke den endelige pris.

Pris. pr. måned: Hver måned bliver du påkrævet en bestemt pris, som i høj grad afhænger af den ønskede hastighed. I den anledning er det værd at bemærke, hvor lang bindingsperioden er. De fleste udbydere har en bindingsperiode på 6 måneder, men det er også muligt at finde udbydere, hvor man kun skal binde sig i én måned. Fordelen ved den korte bindingsperiode er, at du har mulighed for at skifte din udbyder ud relativt hurtigt, hvis du ønsker det.

Mindstepris: Når man kigger på bredbånd priser, kan man ikke komme udenom mindstepris, som er den absolut vigtigste faktor. Med udgangspunkt i oprettelsespris, pris. pr. måned og bindingsperiode, kan man regne sig frem til mindsteprisen. Vi ønsker at spare dig for besværet og har derfor alle udregnet mindsteprisen for de mange tilbud.

Bredbånd priser oversigt

Bredbånd priserSom du måske allerede har set, har vi udarbejdet en stor oversigt, hvor du bliver præsenteret for de mange udbydere og deres tilbud. Hvis du har fundet ud af hvilken internet hastighed, der er den rette for dig og din husstand, kan du lynhurtigt finde det bedste tilbud. Hvis du vil sammenligne priser på internet, behøves du kun at kigge på mindsteprisen. Ved hvert tilbud linker vi til udbyderen, hvor du kan læse mere om den specifikke løsning.

Du har mulighed for at finde gode tilbud på både almindeligt bredbånd, fibernet og mobilt bredbånd. Det handler om at finde den løsning, der passer bedst til dig og dine individuelle krav. Vi har stor fokus på prissammenligning, da vi kan se, at priserne er stærkt varierende på trods af, at tilbuddenes indhold minder meget om hinanden.

Bredbåndsmarkedet kan umiddelbart virke en smule overskueligt, men det behøves det ikke at være. Engang var markedet præget af vildledende tilbud, som forbrugerne havde svært ved at finde hoved og hale i. I dag er det blevet meget nemmere at gennemskue de mange tilbud. Vi mener, at den rette løsning netop er at sammenligne tilbud på kryds og tværs. Selvom et tilbud umiddelbart kan virke billigst pga. den lave månedlige pris, kan oprettelsesprisen derimod vise sig at være høj, hvilket vil give en højere mindstepris. Netop af den årsag er det vigtigt, at man er mest opmærksom på mindsteprisen.

Hvis du i øjeblikket har en 20/2 Mbit forbindelse hos en udbyder, kan det være relevant at se, om du kan få den samme forbindelse billigere hos en anden udbyder. Det er ikke sikkert, at man kan spare penge ved at skifte udbyder, men det er ikke desto mindre værd at undersøge. Hvis du er bekendt med mindsteprisen for dit nuværende abonnement, kan du hurtigt finde ud af, om der findes et billigere alternativ. Når man skal sammenligne bredbånd priser, skal man dog sørge for at finde to eller flere tilbud med samme hastighed.

Vi har indsamlet tilbud på bredbånd hos de mest populære internetudbydere i Danmark. Vi oplyser de vigtigste informationer om hvert tilbud, men du har også mulighed for at klikke dig videre og læse mere om de enkelte bredbånd priser hos den hver udbyder.

Vi håber, at vores store oversigt over billigt bredbånd kan hjælpe dig med at finde frem til den rette udbyder.

Alle rettigheder forbeholdes www.billigtbredbåndguide.dk