Fiberbredbånd

FiberbredbåndFiberbredbånd bliver mere og mere udbredt for tiden, da man med denne type bredbånd kan få en meget højere internetforbindelse uden, at det koster en formue for abonnementet, man bestiller.

Der kommer hele tiden flere fibernet udbydere på det danske marked, og netop derfor begynder fibernet priser også at komme ned på et lidt mere normalt prisniveau, end hvad de har været på tidligere, hvor det kun var hos ganske få udbydere, man kunne få fiberbredbånd.

Billigt bredbånd er heldigvis ikke så svært at finde nu til dags, som det var tidligere. Udbyderne er i konstant konkurrence, og det er også netop derfor at priserne bliver lavere og lavere, som tiden går.

Fiberbredbånd sikkert og hurtigt internet

”Hvad er fibernet egentlig?” er der måske mange der spørg. Fibernet er en helt ny måde at modtage internet på, og den er selvfølgelig langt hurtigere end det almindelige bredbånd, vi efterhånden er vant til.

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered” shadow=”shadow-outer”]waooWaoo giver dig mulighed for at købe en stabil og fremtidssikret bredbåndsforbindelse til en overkommelig månedlig pris. Du vælger helt selv, hvor hurtig internetforbindelse du ønsker, og du kan tilmed vælge både tv og telefoni som tillægsydelser. Dermed kan du samle både internet, tv og telefoni hos same udbyder, hvilket kan give økonomiske såvel som praktiske fordele.

Med Waoo fibernet får du hastighedsgaranti, så du rent faktisk kan være sikker på at få den internethastighed, som du betaler for. Som den eneste internetudbyder i Danmark tilbyder Waoo hastighedsgaranti, selvom du bruger internetforbindelsen til TV samtidig. Køber du fiberbredbånd hos Waoo, får du tildelt en lokal leverandør i nærheden af dig. Internetudbyderen har 12 leverandører / energiselskaber i Danmark, så du kan være sikker på at få en leverandør, som befinder sig tæt på dig.

Du får den samme hastighed på både download og upload, og der er derfor ingen grund til at spilde tid på at justere hastigheden, hvis du skal downloade eller uploade filer. Fiberbredbånd hos Waoo er en personlig forbindelse og vil på intet tidspunkt blive påvirket af andre brugere i dit område.

[/otw_shortcode_info_box]

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered” shadow=”shadow-outer”]StofaMed Stofa fiberbredbånd får du den bedste adgang til omverdenen. Du kan få glæde af lynhurtigt internet med hastigheder op til 300/300 Mbit. Du kan dog også få fiberbredbånd, hvis du har et mindre forbrug, da der også er pakkeløsninger for henholdsvis 20 Mbit, 40 Mbit og 90 Mbit. En af de helt store fordele ved Stofa er, at du ikke skal betale for hverken oprettelse eller nedgravning af fibernet. Når du bestiller bredbånd hos Stofa, vil der hurtigst muligt blive sendt en tekniker hjem til dig, som vil ordne alle de praktiske ting.

Hvis du mener Stofa fiberbredbånd er det rette for dig, skal du blot bestille den ønskede bredbåndsløsning, og så kan du læne dig tilbage og lade Stofa gøre resten af arbejdet. Før du bestiller fibernet, skal du dog sikre dig, at du rent faktisk kan få Stofa i dit område. Det kan du hurtigt finde ud af ved at indtaste din adresse og postnummer på Stofas hjemmeside.

Herefter vil du blive præsenteret for dine muligheder og få svar på, hvorvidt du kan få fiberbredbånd i din husstand eller ej. Stofas bredbåndsløsninger er henvendt til enlige og par, såvel som mindre og større familier i hele Danmark. [/otw_shortcode_info_box]

Det fungerer stadigvæk trådløst, og generelt vil den almindelige internetbruger ikke mærke ret meget anderledes ved fiberbredbånd, fremfor den almindelige bredbånd, udover hastigheden selvfølgelig.

Alle i landet kan stort set modtage det almindelig bredbåndsinternet, men det er desværre ikke det samme tilfælde, når vi snakker fibernet. Fiberbredbånd bliver gravet ned i jorden, og der skal derfor et større stykke arbejde for, at det kan lade sig gøre. Så hvis du spørg dig selv ”Kan jeg få fibernet?”, er det altså ikke altid lige til. Bor du i dit eget hus, kan du betale for at få det gravet ned, og bor du i lejlighed er der desværre ikke så meget at gøre.

Heldigvis bliver der gravet fibernet ned flere og flere steder rundt omkring i landet, så hvis du ikke kan modtage fibernet lige nu, skal du ikke være bekymret – Det vil højst sandsynligt komme før eller siden, hvis du bor i en af de større byer.

Bedste bredbånd

FiberbredbåndDer findes rigtigt mange gode udbydere af bredbånd derude, men en af udbyderne er dog en del mere populær end de andre på markedet – Nemlig Waoo bredbånd, som også tilbyder fiberbredbånd.

På de fleste Waoo hastighedstest får de topkarakter, hvor de andre udbydere simpelthen ikke kan følge med de hastigheder, som Waoo kan tilbyde med deres fibernet. Andre fibernet udbydere er selvfølgelig nogenlunde oppe på samme niveau, men bredbånd udbydere kan slet ikke følge med på de hastigheder, som fibernet ligger på.

Waoo er en af de få udbydere, der tilbyder hastighedsgaranti. Hastighedsgaranti betyder, at du er garanteret den hastighed, du har fået lovet, og vil få penge tilbage, hvis dette ikke er tilfældet.

Udover fibernet tilbyder Waoo også flere forskellige andre produkter, så som TV og telefoni. Ved at samle flere produkter i en af deres ”Produktpakker”, kan du tilmed spare en del penge, fremfor at have TV, fibernet og telefoni ved tre forskellige udbydere.[toc]

Waoo har tre forskellige produktpakker, hvor der så er forskellige versioner af disse pakker, du kan vælge. Der er pakker der koster lige fra 199 kr. om måneden til 449 kr. om måneden – Kort sagt er der noget til enhver smag.

Sammenlign priser på bredbånd her

Alle rettigheder forbeholdes www.billigtbredbåndguide.dk