Fullrate bredbånd

FullrateMed Fullrate bredbånd behøver det hverken være dyrt eller besværligt at få en god omgang billig bredbånd og tv. I dag findes der mange internetudbydere, der reklamerer med bredbånd og løsninger hertil, og det kan derfor være svært at overskue alle tilbuddene.

Fullrate har du lavet en nem løsning, hvor du både kan få Fullrate tv og Fullrate internet i samme abonnement, således det hele bliver mere let at holde styr på. Samtidig kan du med den lynhurtige Fullrate hastighed være sikker på, at hjemmesider osv. altid fremkommer hurtigt, og download/upload glider flydende, så du både kan nyde godt af surfing og streaming.

Fullrate bredbånd giver dig flere fordelagtigheder

Med Fullrate får du ikke bare billig bredbånd og tv, men også en række unikke fordele, som du ikke lige får andre steder. Først og fremmest er det formentlig dog vigtigst at fremhæve, hvilke hastigheder og pakker, som du kan få med Fullrate bredbånd. Den laveste hastighedspakke indeholder en 10/1 Mbit internetforbindelse, og derudover har denne pakke i øjeblikket en gratis trådløs inkluderet samt mulighed for at få første måned og oprettelse gratis.

Den anden pakke har en Fullrate hastighed på 20/2 Mbit, og denne pakke går under kategorien billigt bredbånd. Den tredje pakke er yderst hurtigt bredbånd en 35/5 Mbit internetforbindelse, mens den fjerde pakke, som er den hurtigste, indebærer intet mindre end en 50/5 Mbit forbindelse, hvor du virkelig kan gå amok streaming og surfing på dine enheder.

En kæmpe fordel ved at vælge Fullrate er ligeledes, at du kan få gratis telefoni med i din bredbåndspakke – uanset hvilken en af de fire nævnte, som du bestiller. Med en bredbånd og telefoni pakke betaler du kun for dit forbrug, og der er altså ikke noget decideret abonnement hver måned. Fullrate er desuden kendt for at have en god og meget personlig kundeservice, hvilket kan være et stort plus, hvis teknikken eller andet driller.

Trådløs router medfølger til din bredbåndsforbindelse

Trådløs routerNoget af det, der gør danskerne meget bekymrede over selv at skulle installere deres nye billig bredbånd og tv forbindelse er, at det kan være besværligt med alle de stik, menuer osv., som man i mange år har været vant til at skulle sætte sig ind i. Dette har man gjort op med ved at lave Fullrate bredbånd så enkelt og nemt at sætte op, at langt størstedelen af befolkningen kan finde ud af dette.

Helt konkret fungerer installationsprocessen nemlig ved, at du modtager en trådløs router med posten, efter du har bestilt dit bredbånd på hjemmesiden. Det eneste, som du vel og mærke dermed skal tilslutte, er routeren.

Når routeren er kommet dig i hænde, tilslutter du blot denne via en ledning til et af de gammeldags telefonstik i din bolig, hvorefter routeren har forbindelse til centralen og kan sende internetsignalet ud i dit hjem. Slutteligt skal du blot åbne din computer og logge på det trådløse internet. Alt i alt tre nemme step, som selv et barn kan finde ud af – det er blevet meget nemmere end hidtil at vælge bredbånd!

Billig bredbånd og tv i én samlet pakke

Fullrate bredbånd kan ikke bare fås med telefoni via telefonstikket, men også med tv. Du kan altså få tre løsninger på stribe i samme pakke. Med Fullrate tv bliver dit signal til fjernsynet også leveret via dit telefonstik – akkurat som med telefonien. Installationen er derfor tæt på ligeså nem som med telefonien – her er blot den forskel, at det er en tv-boks i stedet for en router, som du skal tilslutte til telefonstikket. Herefter gennemfører du blot den simple og brugervenlige guide på din tv-skærm, og derefter er du klar til at nyde mange af de gode kanaler.

Fullrate tv har ikke det største udvalg af tv pakker, men fokuserer i stedet på to enkle af slagsen, som i stedet er fordelagtig på grund af sine priser. Den ene og mindste pakke hedder Basis Pakken og indeholder 14 lækre kanaler. Disse er primært danske kanaler, såsom f.eks. DR og TV2 i flere udstrækninger. Af unikke medfølgende fordele ved denne pakke kan nævnes gratis oprettelse og første måned ligeså. Den anden pakke er Plus pakken, som kommer med 28 kanaler og filmleje. De ekstra kanaler i denne pakke er primært sportskanaler og udenlandske kanaler, såsom 6eren og Eurosport.

Filmleje betyder, at du via din tv-boks kan streame de nyeste film via dit bredbånd og over på fjernsynet. Dette koster selvfølgelig et lille beløb pr. film, som du lejer, men grundlæggende set er dette småpenge i forhold til, hvad en normal dvd-film koster i butikkerne.[toc]

Samlet står det altså klart, at der næsten kun er muligheder i modsætning til begrænsninger ved at vælge billigt bredbånd og tv hos Fullrate. Med Fullrate får du både billigt og hurtigt internet, samt en god kundeservice.

Find det billigste bredbånd i vores søgemaskine på billigtbredbåndguide.dk

Kontaktinformation:
Fullrate A/S
Telegade 2 (bygn. 4)
2630 Tåstrup

 

Alle rettigheder forbeholdes www.billigtbredbåndguide.dk