Hiper bredbånd

Hiper bredbåndHiper er en ny bredbåndsudbyder på det danske marked, som blev etableret i december 2015. Den nye udbyder har fokus på at levere lynhurtigt- og prisvenligt bredbånd til hele landet. Selskabet ejes og drives af erfarne folk fra bredbåndsbranchen, som har et indgående kendskab til danskernes behov og ønsker, når det drejer sig om bredbånd.

Hiper bredbånd – Disse fordele får du

Den nye udbyder på bredbåndsmarkedet har valgt at tage kampen op mod nogle af de førende udbydere på markedet. Der er lagt en fast og klar strategi, der skal give danskerne mange attraktive fordele. Du kan bl.a. glæde dig over følgende fordele:

  • Stor personlig frihed – Ønsker du hurtigt bredbånd i dit hjem, kan du selv bestemme, om du vil have bredbånd via fibernet, kabel tv eller telefonstik. Det er disse tre muligheder, som du bliver tilbudt hos udbyderen. Indtaster du din adresse på udbyderens hjemmeside, vil du straks få svar på, om du kan få bredbånd i dit hjem.
  • Lynhurtig internet – Kan du ikke undvære lynhurtig internet i din dagligdag, kan du få glæde af udbyderens stabile dækning og hurtige internet. Hvor høj hastighed du kan få vil i høj grad afhænge af din bopæl, ligesom det vil afhænge af, om du får bredbånd via fibernet, kabel tv eller telefonstik. Hiper har valgt at skære ind til benet, når det drejer sig om bredbåndsløsninger. Som bredbåndskunde kan du kun vælge mellem op til 100 Mbit eller 1.000 Mbit, som er de hastigheder, der bliver udbudt i øjeblikket. De forskellige løsninger består af følgende:

Hiper bredbåndBredbånd via kabel tv: 100/25 Mbit
Bredbånd via fibernet: 1.000/1.000 Mbit
Bredbånd via telefonstik: 100 Mbit

  • Gennemsigtige og overkommelige bredbånd priser – Sætter du pris på gennemsigtige bredbånd priser, som ikke ruinerer dig, vil Hiper bredbånd være en god mulighed for dig. Ambitionen er at levere bredbåndsløsninger til markedets laveste priser, hvor ingen konkurrerende udbydere kan være med. Som kunde kan du glæde dig over, at priserne befinder sig på et meget overkommeligt niveau. Tilmed er det nemt at skabe sig et overblik over udbyderens prisoversigt.
  • Stor fokus på god service – Udbyderen har stor fokus på god service, som de bestræber sig på at levere til alle kunder. I den anledning tilbydes der bl.a. support via chat, mail og telefon, så man kan forvente hurtig svar på sin henvendelse. Selvom der fortsat er tale om en relativ ny udbyder, har man allerede formået at opbygge en stor kundebase og stor popularitet.

Nem bestilling af hurtig bredbånd til hjemmet

Det tager kun ganske få minutter at bestille Hiper bredbånd, hvor du ikke skal bruge tid og besvær på at svare på intetsigende spørgsmål. Hvis du drømmer om lynhurtig bredbånd i dit hjem, kan du bestille allerede i dag ved at gennemføre den simple bestillingsproces.

Først og fremmest skal du tage stilling til, hvordan du vil / kan få leveret bredbånd. Som du allerede er blevet præsenteret for, kan du få leveret bredbånd på tre forskellige måder. Før du tager stilling til, hvordan du vil have leveret bredbånd, bør du undersøge, hvorvidt udbyderen kan tilbyde internet via fibernet, kabel tv eller telefonstik til din adresse.

Når du har indtastet din adresse, vil du blive præsenteret for, hvilke muligheder du reelt har. I den forbindelse vil du også blive introduceret for, hvor høj hastighed der kan leveres til din bopæl. Tilmed vil den månedlige pris og mindsteprisen for 6 måneder være oplyst, så du ikke er i tvivl om, hvad det kommer til at koste.

Herefter kan du angive, hvorvidt du har en bredbåndsaftale på nuværende tidspunkt, der skal flyttes over til Hiper. Såfremt det er tilfældet, kan udbyderen klare overflytningen for dig, så din gamle aftale bliver opsagt.

I næste trin har du mulighed for at indtaste oplysninger om ønsket installation. Du kan vælge en specifik dato for installationen, eller du kan angive, at du ønsker at få det opsat hurtigst muligt. Hiper bredbånd er en gør-det-selv løsning, hvor du får leveret alt det nødvendige bredbåndsudstyr, som du hurtigt og nemt kan sætte op.

Trin-for-trin: Bestilling af Hiper bredbånd

1. Angiv hvordan du vil have leveret bredbånd? (vælg mellem kabel tv, fibernet eller telefonstik)
2. Indtast din adresse og bliv præsenteret for dine muligheder
3. Skab dig et overblik over den månedlige pris og mindsteprisen for 6 måneder
4. Angiv din nuværende bredbåndsaftale (hvis du har en)
5. Vælg en leveringsdato (angiv specifik dato eller hurtigst muligt)
6. Indtast dine person- og kontaktoplysninger
7. Afslut din bestilling og afvent bekræftelse pr. mail

Billigt bredbånd til hjemmet

Lyder hurtigt internet til faste lave priser som god musik i dine ører, kan du med fordel bestille den ønskede bredbåndsløsning her og nu. Priserne er presset i bund, så du ikke behøves at betale flere penge end højst nødvendigt for få internet i din bolig. Klarer du bestillingen i dag, kan du være koblet op på internettet i løbet af kort tid. Der er dermed tale om en udbyder af bredbånd, som har fokus på at levere stabil internet med mulighed for streaming, download af filer, gaming og andre krævende opgaver. Det er altså løsninger, der sikrer dig hurtig og stabil internet på alle tidspunkter af døgnet.

Bag om Hiper

Selskabet ejes af tre dygtige personer med stor erfaring fra bredbåndsbranchen. I ejeskredsen er der først og fremmest Stig Mykken og Nicolai Lamborg, som var to af stifterne af Fullrate. Sidst, men ikke mindst består ejerkredsen også af Simon Skals, som har mere end 20 års erfaring med IT og kommunikation med en fortid i både Telenor og TDC. Der er en klar målsætning om, at man vil have 10.000 bredbåndskunder inden udgangen af 2017. Ifølge ejerne er det et realistisk mål, som kan lade sig gøre ved at udbyde stabile bredbåndsløsninger til faste lave priser.

Alle rettigheder forbeholdes www.billigtbredbåndguide.dk