Kviknet bredbånd

KviknetLeder du efter hurtigt og billigt bredbånd, så kommer du ikke udenom at stifte bekendtskab med Kviknet. Der er mange gode grunde til at købe bredbånd hos Kviknet.dk, som byder på fordele udover det sædvanlige

Her bliver du præsenteret for en ny bredbåndsudbyder, som har solgt bredbåndsløsninger via kobber til danske forbrugere siden november 2014. Siden januar 2014 har udbyderen desuden solgt fibernet til boligforeninger, som fortsat er blandt deres kerneaktiviteter. Kviknet er en del af Netaccount, som er kendt for at udbyde IP-telefonsystemer. På trods af at der er tale om en ny bredbåndsudbyder på det danske marked, så er Kviknet bredbånd hurtigt blevet en rigtig populær løsning hos de danske forbrugere.

Danmarks billigste bredbånd

Billigste bredbåndKviknet reklamerer med at kunne tilbyde det billigste bredbånd på markedet. Udbyderen har valgt at sammenligne sine ydelser med de førende konkurrerende bredbåndsudbydere, og her viser det, at de tilbyder det billigste internet. Sammenligning tager udgangspunkt i de største internetudbydere, som bl.a. omfatter Telenor, Fullrate og Telia. Sammenligningen danner grundlag for, at udbyderen kan kalde sig den billigste bredbåndsudbyder på markedet.

Prissammenligningen tager udgangspunkt i forskellige internethastigheder, så du kan blive klogere på, hvor mange penge du kan spare ved at vælge de forskellige hastigheder. Du bliver præsenteret for den mindste årlige besparelse, så du nemmere kan gennemskue, hvor mange penge du rent faktisk kan spare ved at vælge Kviknet fremfor en af de andre internetudbydere, som sammenligningen tager udgangspunkt i. Det er dog vigtigt at bemærke, at prissammenligningen ikke tager udgangspunkt i diverse rabatter og kampagnepriser, som man af og til kan finde hos danske udbydere af bredbånd.

Der er flere gode grunde til, at udbyderen er billigere end de øvrige bredbåndsudbydere på markedet. Først og fremmest er der tale om en bredbåndsudbyder, som arbejder meget intenst på at holde omkostningerne nede. Modsat de store konkurrerende udbydere, så har Kviknet ikke noget dyrt hovedkontor eller dyre butikker. Salget foregår udelukkende via internettet, hvilket har været medvirkende til, at priserne kan presses i bund til stor glæde for de danske forbrugere af internettet.

Såfremt du søger en af de nedenstående hastigheder, så kan du finde det billigste bredbånd hos forhandleren:Kviknet hastigheder

  • 20/2 Mbit
  • 30/5 Mbit
  • 40/5 Mbit
  • 50/5 Mbit
  • 70/10 Mbit

Disse fordele får du med Kviknet bredbånd

Den omtalte internetudbyder kan ikke blot tilbyde Danmarks billigste bredbånd, men byder også på mange andre fordele, som du bør kende til. Selvom prisen bør være en af de vigtigste parametre, så er der også andre parametre, man bør have med i sine overvejelser. Disse fordele kan du glæde dig over, hvis du vælger at skifte udbyder:

Gennemsigtige priser

Her får du glæde af en internetudbyder med gennemsigtige priser, hvor du ikke vil opleve ubehagelige overraskelser. Når du vælger en bredbåndsløsning, så kan du være sikker på kun at blive opkrævet den månedlige pris, som der er blevet angivet ved bestilling. Du vil på intet tidspunkt skulle betale kreditkortgebyrer eller andre skjulte gebyrer, som andre internetudbydere opererer med.

Simpel og hurtig installation

Undersøgelsen viser, at rigtig mange danskere undlader at skifte internetudbyder, fordi de tænker, at det er tidskrævende og besværligt, men det behøves ikke at være tilfældet. Her har du mulighed for at købe billigt bredbånd hos en udbyder, som tilbyder nem installation. Du får leveret det nødvendige udstyr til tilkobling af internettet, så du blot skal tilslutte stikket. Man behøves altså ikke at have nogen stor teknisk viden for at koble sig op på lynhurtigt internet.

Hurtigt bredbånd

Kivknet hurtig installationDu får en internetudbyder, som altid vil forsøge at levere den højest mulige internethastighed. Selvom du f.eks. har købt en 10 Mbit/s forbindelse, så er det ikke usandsynligt, at du vil få glæde af 20 Mbit/s til samme lave pris. Såfremt din forbindelse kan bære det, vil du altid få den højeste mulige internethastighed. Hvorvidt det er muligt afhænger i høj grad af TDC’s kobberledning, som Kviknet og andre ADSL-udbydere benytter sig af. Du får altså den samme høje hastighed som hos andre store internetudbydere. Den eneste forskel er, at prisen er lavere, hvilket er en stor konkurrencemæssige fordel.

Hurtig levering

Der er ligeledes godt nyt til dig, som sætter pris på hurtig levering, når du bestiller nyt bredbånd til din husstand. Leveringstiden tager fra 3 dage, mens den forventede leveringstid bør være omkring 1 uge. I enkelte travle perioder kan leveringstiden være op til 3 uger, hvor man må væbne sig med lidt tålmodighed.

Ikke desto mindre kan du forvente hurtig levering, hvis du bestiller en bredbåndsløsning hos den nye danske bredbåndsudbyder. Det er op til dig, om du ønsker at tilkøbe en trådløs router, hvis du ikke allerede har en router i hjemmet.

Selvbetjening og service i høj klasse

Hos Kviknet kan du forvente kundeservice i høj klasse. Hvis du har brug for hjælp, kan du med fordel kontakte udbyderen pr. mail eller telefon. Der sidder medarbejdere klar til at besvare dit opkald eller besvare din mail, hvis du har brug for hjælp til at løse en eller flere problemstillinger. Selvbetjening er ligeledes en mulighed, hvor du kan logge ind på dit interface og skabe et overblik over regninger, ændre dine betalingsoplysninger eller skifte abonnement.

Skift bredbåndsudbyder i dag og spar penge

Nu er du blevet præsenteret for de mange fordele hos udbyderen og har kendskab til, at Kviknet tilbyder Danmarks billigste bredbånd. Det er nu op til dig og vurdere, om det kan betale sig for dig at skifte bredbåndsudbyder. For de fleste danskers vedkommende er der rigtig mange penge at spare ved at skifte udbyder.

Det er nemt at skifte internetudbyder, hvis man af den ene eller den anden grund ønsker at købe bredbånd hos en anden udbyder. Når du bestiller bredbånd hos Kviknet, skal du blot sørge for at angive navnet på din nuværende udbyder og indtaste dit personlige kundenummer, så sørger din nye udbyder for at afmelde bredbåndsløsningen. Med andre ord er det altså rigtigt hurtigt og nemt at skifte bredbåndsudbyder.

På forhånd bør du dog undersøge, om du har en bindingsperiode hos din nuværende internetudbyder. Hvis det er tilfældet, kan du ikke skifte, før bindingsperioden er udløbet, udover du ønsker at betale til 2 internetudbydere samtidig.[toc]

Ønsker du at få glæde af Danmarks billigste bredbånd, så kan du slå til allerede nu. Hos Kviknet kan du bestille den ønskede internethastighed, hvorefter du hurtigst muligt vil få leveret det nødvendige udstyr.

Sammenlign hastigheder og priser på bredbånd på forsiden

Alle rettigheder forbeholdes www.billigtbredbåndguide.dk