Hvorfor har jeg langsomt internet

Langsomt internetLangsomt internet kan være vanvittigt irriterende at bruge, hvis man har travlt med et projekt på arbejdet eller en større opgave i skolen – Men hvorfor bliver ens internet egentlig langsomt? I denne artikel vil vi komme med nogen bud på, hvorfor du har langsomt internet, og hvordan du kan forbedre det.

Den første og mest logiske årsag til, at du har en langsom internetforbindelse, er selvfølgelig, at din internetudbyder ikke giver dig den hastighed, du betaler for. I dette tilfælde skal du selvfølgelig kontakte dem, og spørge hvad der evt. er galt.

Test om du får, hvad du betaler for

Langsomt internet”Hvor hurtigt er mit internet?” vil nogen måske spørge. Dette spørgsmål kan faktisk nemt besvares ved, at du blot kan test din internethastighed. Der er rigtigt mange forskellige hjemmesider, der tilbyder hastighedstest, hvor du på den måde kan se din internet hastighed du egentlig har.

En anden måde hastighed på internet kan påvirkes på, er fx hvis der er rigtigt mange online på samme netværk. Måske du kan mærke forskel på, hvor hurtigt dit internet er, når du er den eneste på WiFi-netværket, versus at hele familien er på netværket samtidigt.

Angående hvor mange der er på nettet, skal du også tænkte på, at det jo ikke længere kun er computere, der er på internettet efterhånden – Det er også din smartphone, tablet, smart TV osv. Hvis du oplever at internettet er dårligt, kan du evt. overveje at slukke for WiFi på din smartphone, tablet eller TV når du ikke direkte sidder og bruger det.

Hvis din router er ved at have nogle år på bagen, kan det også være dens skyld, at du ikke suser af sted på internettet længere. Hvis du gerne vil have hurtigere internet, kan det altså derfor godt betale sig at anskaffe sig en ny router, hvis din nuværende gamle og udelukkende giver dig langsomt internet.

Gå til forsiden: Sammenlign priser på bredbånd og hastighed

Alle rettigheder forbeholdes www.billigtbredbåndguide.dk