Mobilic bredbånd

Mobilic er en af de mindre internetudbydere på det danske marked, som man dog med fordel kan stifte bekendtskab med. Vi præsenterer dig for Mobilic’s bredbåndsløsninger, hvor du kan få glæde af en troværdig bredbåndsudbyder med en lang række attraktive fordele.

Hurtigt bredbånd til ethvert behov

Mobilic hurtigt bredbåndMobilic kan tilbyde bredbånd til alle tænkelige behov. Har du et basalt behov for at surfe lidt på nettet og besvare mails, så kan du nøjes med en af de mindre bredbåndsløsninger. Udbyderen tager også hensyn til de kunder, som har et større behov for høj upload- og downloadhastighed.

Man bør overveje en af de større bredbåndsløsninger, hvis man har behov for at downloade store filer og / eller film, eller hvis man har behov for hurtigt internet til gaming.

Mobilic.dk har for nyligt lavet ny bredbåndsløsninger, så det er muligt at få en endnu højere internet hastighed end hidtil. Hvor høj hastighed du kan få i din husstand afhænger dog af, om linjen i dit hus har mulighed for at trække hastigheden. Det kan du hurtigt finde ud af ved at kontakten Mobilic, som kan undersøge, hvor høj hastighed du har mulighed for at få.

Hastigheden på internettet vil langt hen af vejen afhænge af, hvor du er bosat i Danmark. Du bør altid undersøge, hvilken internet hastighed du kan trække i dit område, inden du bestiller en bredbåndspakke.

Du vil altid få oplyst en minimumshastighed, som du altid kan være sikker på at få leveret. Hvis din husstand befinder sig langt væk fra den nærmeste central, vil du ikke nødvendigvis blive tilbudt de højeste internethastigheder.

Mobilic opererer med følgende internethastigheder:

  • 10/1 Mbit
  • 20/2 Mbit
  • 35/5 Mbit
  • 50/10 Mbit

De fleste vil typisk vælge en 20/2 Mbit eller 35/5 Mbit forbindelse, da det vil kunne tilfredsstille de fleste danskers krav og behov. Dog kan en forbindelse på 10/1 Mbit også være relevant, hvis man har et minimalt forbrug af internettet, mens en 50/10 Mbit forbindelse er relevant for de danskere, som i høj grad har brug for hurtigt bredbånd. På Mobilic’s hjemmeside har de angivet både downloade- og upload hastighed samt minimumshastighed, som er de vigtigste faktorer i forhold til internet hastighed.

Hurtigt og billigt bredbånd

Mobilic bredbånd er ikke det billigste bredbånd på markedet, men du kan ikke desto mindre få hurtigt og billigt bredbånd i din husstand. Hos udbyderen befinder priserne sig på et niveau, hvor alle kan være med. Det behøves altså ikke længere være en dyr affære at købe hurtigt bredbånd til sin husstand. Sammenligner du Mobilic’s bredbåndsydelser med de øvrige internetudbydere, så vil du også finde ud af, at deres priser befinder sig på et fornuftigt niveau.

Gør Det Selv installation – Gratis oprettelse

Mobilic gratis oprettelseSom du måske allerede er klar over, så kan man ikke alene sammenligne tilbud på bredbåndsløsninger på baggrund af den månedlige pris. Der er også andre vigtige prisfaktorer såsom oprettelse, som kan have indflydelse på den totale pris. Hos Mobilic betaler du 0 kr. i oprettelse, hvilket gør det til en attraktiv internetudbyder at skifte til. Bemærk dog at gratis oprettelse kun gør sig gældende, hvis du vælger Gør Det Selv installation.

Der er også mulighed for at vælge en Godt I Gang installation, hvor du får professionel hjælp til installationen. Hvilken løsning du skal vælge afhænger af, hvor typisk du er. Ældre vil typisk blive anbefalet at vælge Godt I Gang installationen, da ikke alle ældre har den nødvendige tekniske viden til at installere bredbånd i deres husstand.

Selvom du har valgt en Gør Det Selv løsning, så står du ikke på bar bund, hvis det viser sig, at det ikke lykkedes dig at installere dit nye bredbånd korrekt. Såfremt du oplever problemer med installationen, kan du kontakte Mobilic, som vil sørge for at sende en tekniker ud til dig, som vil færdiggøre installationen og sikre sig, at alt er udført korrekt. Der er tale om en fallback installation, som man kan bestille ved at kontakte Mobilic’s kundeservice pr. mail eller telefon.

De har desuden ikke en lang række gebyrer, hvilket har gjort deres priser meget overskuelige. På deres hjemmeside får du et overblik over deres månedlige priser og mindstepriser for en periode på 6 måneder for deres forskellige internethastigheder.

Såfremt du på et senere tidspunkt ønsker at skifte til en højere internet hastighed eller en anden internetudbyder, har du selvfølgelig mulighed for det. Du kan logge ind med dit personlige login, hvor du kan vælge en højere hastighed. Ændringen vil typisk træde i kraft inden for 1-7 dage.

Der er kun 30 dages opsigelsesvarsel på alle bredbåndsløsninger. Ligesom det gør sig gældende for de fleste andre danske udbydere af bredbånd, er der en bindingsperiode på 6 måneder.

Alt i alt er Mobilic priser meget overkommelige, og du får, hvad du betaler for, hvad angår den bestilte internet hastighed.

Bestil dit bredbånd allerede i dag

Når du har undersøgt, om der er optimal dækning i dit område, kan du bestille den ønskede bredbåndsløsning med det samme. Du kan dog også bestille bredbånd, selvom du ikke har undersøgt dækningen i forhold til din husstand. I dette tilfælde vil du blive kontaktet af Mobilic, som vil fortælle dig, hvor høj en internet hastighed du kan forvente i dit område. Det er et faktum, at Mobilic kan tilbyde hurtigere internet i nogle dele af landet fremfor andre dele. Her vil internetudbyderen naturligvis informere dig, hvis det viser sig, at de ikke kan tilbyde den ønskede internet hastighed. I den forbindelse vil du blive tilbudt en alternativ løsning, så du på intet tidspunkt betaler for en bredbåndshastighed, som du ikke får glæde af.[toc]

Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, så vil det være nemmest og hurtigst at kontakte Mobilic’s kundeservice. Kontakter du dem via telefon, kan du få et hurtig og præcist klar, så du kan få bestilt en ny bredbåndsløsning med det samme.

Bemærk at du skal have dit NemID klar, når du bestiller bredbånd hos udbyderen. Ved bestilling er NemID nemlig et trin, man skal igennem for at bekræfte sit køb hos Mobilic.

Sammenlign priser på bredbånd på forsiden

Alle rettigheder forbeholdes www.billigtbredbåndguide.dk