Mobilt bredbånd

Mobilt bredbåndDu er landet på den helt rigtige side, hvis du leder efter billigt mobilt bredbånd. Vi giver dig muligheden for at blive klogere på hvilke fordele og ulemper, der er ved mobilt bredbånd, samt hvor du kan finde den billigste pris på mobilt bredbånd.

Hvad er mobilt bredbånd?

Der er tale om en bredbåndsteknologi, som du kan bruge, uanset hvor du befinder dig henne i landet. I takt med at smartphones er blevet mere og mere populære, er mobilt bredbånd også blevet en mere populær løsning.

Denne bredbåndsteknologi anvendes typisk på smartphones med 3G eller 4G-forbindelse, som fungerer via en satellit. På den måde kan du altid have bredbånd med på farten og er ikke afhængig af en router. Nogen vælger at bruge denne bredbåndstype som supplement til fast bredbånd, men danskerne vælger i stigende grad at anvende det mobile bredbånd alene.

Find billigt mobilt bredbånd

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered” shadow=”shadow-outer”]Oister mobilt bredbåndOister bredbånd er hurtigt internet til hjemmet og på farten. Med mobilt bredbånd fra Oister kan du være online fra toget, bussen, dit sommerhus eller et helt tredje sted. Kigger du på de aktuelle mobilt bredbånd priser, så vil du opdage, at Oister er en af de billigste udbydere af mobilt netværk. Uanset tid og sted kan du forvente hurtigt internet hastighed uden brug af kabler eller ledninger.

Oister har en lang række tilbud på bredbånd til dig, som ønsker hurtigt bredbånd til din tablet eller laptop. Oister har en i øjeblikket tilbud på mobilt netværk, som strækker sig fra 5 GB og op til 120 GB. Under din personlige betjeningsside kan du tilpasse dit dataabonnement med 4G, så du opnår hurtigst muligt internet. Såfremt du er mobilkunde hos Oister, kan du købe billigt mobilt bredbånd til nedsat pris.
[/otw_shortcode_info_box]

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered” shadow=”shadow-outer”]Fullrate mobilt bredbåndFullrate gør det muligt at købe billigt mobilt bredbånd, hvor du får lynhurtigt internet. Ydelsen hedder Bredbånd ToGo, som er en trådløs internetforbindelse, der kan bruges overalt i Danmark. Med Fullrate bredbånd er du sikret stabil dækning, uanset hvor du befinder dig henne. Ved udendørs brug kan du opleve op til 20/4 Mbit/s, mens der desuden er mulighed for at tilkøbe 4G mobilt bredbånd med endnu højere hastighed.

Fullrate bruger TDC’s mobile netværk, som er stabilt i storbyerne såvel som i Udkantsdanmark. Du kan her få mobilt bredbånd fra en udbyder, som er målt til Danmarks bedste af Teknologisk institut. Fullrate har en række produkter indenfor mobilt bredbånd, hvor man får samme hastighed på alle ydelser. Det eneste du skal beslutte dig for er, hvor mange GB data du har brug for om måneden.

Hos Fullrate kan du købe hurtig internet, præcis som du vil have det. Du kan vælge mellem forskelligt udstyr, hvor du f.eks. kan vælge mellem en transportabel WiFi enhed eller en Mobile Wifi enhed. Fullrate står til rådighed, hvis du skal guides til at vælge den rette løsning i forbindelse med køb af mobilt bredbånd.
[/otw_shortcode_info_box]

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered” shadow=”shadow-outer”]Call me mobilt bredbåndCall Me mobilt bredbånd byder på Danmarks absolut stærkeste 4G-netværk, således at du kan surfe, hente mails og afspille videoer på ingen tid. Med Call Me får du et glimrende netværk og dækning, uanset hvilken ende af landet du befinder dig i.

Udbyderen tilbyder billigt mobilt bredbånd, hvor fleksibilitet desuden er en del af deres filosofi. Hos Call Me finder du tilbud på mobilt bredbånd, som tager hensyn til forskellige krav og behov. Uanset hvor mange GB data du køber med dit mobile bredbånd, så er der ingen binding på dit køb.

Du kan desuden tilkøbe diverse udstyr såsom router, USB modem m.m. Det er nemt at komme online med Call Me mobilt bredbånd, da du blot skal følge 3 simple trin ved installation.

[/otw_shortcode_info_box]

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered” shadow=”shadow-outer”]CBB mobilt bredbåndCBB mobil er for dig, som prioriterer dækning og hastighed højest. CBB har netop sat hastigheden op på mobilt bredbånd, så du nu får maksimal hastighed på 3G-netværket. Såfremt dit modem ikke understøtter hastigheden på 4-20 Mbit/s er der mulighed for at tilkøbe et modem til en overkommelig pris.

Hvis du er medlem af CBB, kan du få reduceret prisen på mobilt bredbånd. CBB har en henholdsvis lille, mellem og stor pakke, hvor download- og uploadhastigheden er den samme, men hvor der er forskel på antal data. Uanset om du skal have en større eller mindre pakke, så kan du købe billigt mobilt bredbånd hos udbyderen.

[/otw_shortcode_info_box]

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered” shadow=”shadow-outer”]Telia mobilt bredbåndTelia mobilt bredbånd er en populær løsning blandt danskere på farten. Telia tilbyder 4G-netværk, hvor du kan forvente en hurtig internetforbindelse, selvom du ikke nødvendigvis befinder dig i en storby.

Udbyderen har 4 pakkeløsninger, således at der er tilbud til enhver smag. Det er muligt at købe mobilt bredbånd op til 500 GB data, hvor der desuden medfølger en lang række services. Ved bestilling af bredbånd hos Telia skal du vælge mellem forskellige services, som vil følge med i dit abonnement.

Her er der mulighed for at vælge mellem HBO Nordic, Telia TV, StoryTel og andre spændende services. Med disse ekstra services til mobilt bredbånd kan du få glæde af tv-serier, lydbøger og film lige ved hånden.

[/otw_shortcode_info_box]

Hvis du benytter dig af udbydernes dækningskort, kan du nemt få et indtryk af dækningen i dit område. Dog er det værd at bemærke, at dækningskortet ikke tager hensyn til alle faktorer. Det gælder især, hvis du benytter dig af internettet udenfor, hvor vejrforhold og landskab kan spille en rolle. Som udgangspunkt kan man derfor forvente en lidt lavere hastighed, end dækningskortet angiver. Når du skal finde den bedste dækning i dit område, anbefaler vi at du benytter dig af dækningskort.

Fordele ved mobilt bredbånd

Mobilt bredbåndDen helt store fordel ved mobilt bredbånd er, at det er meget fleksibelt. I modsætning til fast bredbånd baseres mobilt bredbånd på det mobile netværk. Selvom det hedder mobilt bredbånd, kan det naturligvis også bruges på en bærbar computer. Ved køb af mobilt bredbånd får man udleveret et lille moden (USB-stik), som blot skal indsættes i computeren. Du erstatter altså den klodsede router med et moderne modem.

En anden fordel er, at det er utroligt simpelt at installere det mobile bredbånd. Enhver uden teknologisk indsigt vil dermed have mulighed for at få adgang til det mobile netværk.

I de seneste par år er mobilt bredbånd blevet hurtigere og hurtigere. Internettet er endnu ikke lige så hurtigt som ved almindelig bredbånd, men forskellen er dog yderst begrænset. I takt med den stigende konkurrence er der bedre mulighed for at finde billigt mobilt bredbånd.

Ulemper ved mobilt bredbånd

Selvom mobilt bredbånd langt hen af vejen er en glimrende bredbåndsteknologi, er der naturligvis også nogen få ulemper. En af ulemperne der kan være ved det mobile netværk er, at dækningen kan være en anelse ustabil i visse områder. I storbyerne vil man sjældent opleve problemer med dækningen. Dog vil dækningen sjældent være særlig stabil på landet, hvor signalet er meget svagt. Kigger man på andre bredbåndstyper, så er det dog ganske naturligt, at internettet ikke er lige så hurtigt på landet.

Som udgangspunkt anbefaler vi, at man primært bruger mobilt bredbånd som supplement til almindeligt bredbånd. Hvis du kun er én bruger af internettet, kan det dog være relevant med mobilt internet. Ved de fleste pakker er det kun muligt at komme på internettet på én enhed, således at det ikke er en oplagt løsning til familier. Løsningen er typisk en anelse dyrere end almindeligt bredbånd, samtidig med at der er en vis grænse i forhold til forbrug.

Bør jeg købe billigt mobilt bredbånd?

Du kan med gode grunde kigge efter mobilt bredbånd, hvis du er typen, som ofte er på farten i din hverdag. Bruger du f.eks. meget tid i toget eller i bussen frem og tilbage fra arbejde, så er det oplagt at have adgang til et mobilt netværk.[toc]

Det er desuden en løsning, som er populær blandt sommerhusejere, som ønsker hurtigt internet i sommerhuset. Som du har læst er der både fordele og ulemper ved mobilt bredbånd. Det er herfra op til dig at vurdere, om løsningen er noget for dig. Find hos en af de mange danske internetudbydere allerede i dag.

Henvisninger og mere viden: http://tjekditnet.dk/

Alle rettigheder forbeholdes www.billigtbredbåndguide.dk