Stofa bredbånd

Stofa bredbåndMed Stofa bredbånd kan du få lynhurtigt bredbånd til en overkommelig pris. Stofa er i dag en af de største og mest populære internetudbydere i Danmark, og det er ikke uden grund. Du får mere end blot billigt internet. Du kan få glæde af en internetudbyder, som garanterer dig stabilt og hurtigt internet til alle tænkelige behov.

Når du er koblet op på Stofas internet, kan du surfe på nettet og besvare mails, ligesom du kan downloade film og større filer uden problemer. Stofa bredbånd omfatter 4 pakkeløsninger, som er henvendt til forskellige segmenter afhængig af internetforbrug.

Stofa har historie tilbage til 1959, hvor internetudbyderen på daværende tidspunkt var kendt som Store Fællesantenneanlæg. Udbyderen har på nuværende tidspunkt flere end 480.000 kunder, som har adgang til billigt internet og tv.

Stofa bredbånd til ethvert behov

Stofa bredbåndStofa har bredbåndspakker til forskellige behov. Først og fremmest skal du være mellem almindelig bredbånd og fiberbredbånd. Almindeligt bredbånd kræver, at man har Stofa TV, mens fiberbredbånd er en mulighed, selvom man ikke har Stofa TV.

På Stofas hjemmeside er det ganske simpelt at finde den ønskede bredbåndshastighed. Du kan vælge mellem henholdsvis 20 Mbit, 40 Mbit, 60 Mbit og 300 Mbit. Hvilken bredbåndshastighed du bør vælge afhænger af dine behov. Bruger du udelukkende nettet til at surfe og tjekke / besvare mails, så vil du sagtens kunne klare dig med en internethastighed på 20 Mbit. Har du behov for at streame film og tv-serier eller downloade store filer ned på din computer, skal du vælge en af de højere hastigheder.

Hvorvidt du kan modtage Stofa bredbånd / fiberbredbånd afhænger af, hvor du er bosat i landet. På Stofas hjemmeside kan du indtaste dit vejnummer og postnummer, hvorefter du vil få svar på, om udbyderen tilbyder dækning i dit område. Såfremt du bor i en storby, vil der typisk være fuld dækning, men det gælder ikke nødvendigvis i Udkantsdanmark. Det er især værd at undersøge, hvis du ønsker fiberbredbånd, da det ikke er en mulighed i alle mindre byer

Som tidligere nævnt skal du have Stofa TV for at kunne købe en bredbåndsforbindelse hos udbyderen. Dermed får du adgang til tv og bredbånd hos én og samme forhandler til en fordelagtig pris.

TV og bredbånd med mange fordele

TV og bredbåndDer er mange fordele ved at købe bredbånd og TV hos Stofa. Det giver dig først og fremmest en unik mulighed for at tage din tv-kanaler dig med på farten. Du vil kunne se film og Tv-serier på WebTV via din computer, tablet eller smartphone. Du kan se TV, uanset hvor du befinder dig, og du kan spole, optage og starte forfra, som det passer dig.

Når du bestiller almindelig bredbånd, får du leveret et modem og router, som du kun skal returnere, hvis du en dag vælger at opsige dit abonnement. Hvis du vælger fiberbredbånd, så bliver der sendt en tekniker ud til din husstand for at montere en fiberboks. Hvis du allerede har en fiberboks i din husstand er det vigtigt at notere det ved bestilling af fiberbredbånd.

I øjeblikket dækker Stofa cirka 20 % af alle danske husstande, og der arbejdes konstant på at udvide denne andel. Som udgangspunkt kan du forvente at få leveret produktet inden for 2-4 hverdage, så du kan få glæde af stabilt og hurtigt internet med det samme. Det er vigtigt at bemærke, at den oplyste hastighed er den forventede gennemsnitshastighed, og den reelle internethastighed kan afhænge af flere parametre.

Kigger du efter Stofa bredbånd priser, så kan du glæde dig over, at Stofas priser befinder sig på et meget overkommelig niveau. Uanset om du har brug for en større eller mindre bredbåndsløsning, så kan du finde billigt bredbånd hos udbyderen. Stofa er blandt de danske internetudbydere med det billigste bredbånd i øjeblikket. I modsætning til mange andre bredbåndsudbydere, skal du ikke betale penge for oprettelse. Du betaler derfor kun en fast månedlig fast pris for at have adgang til hurtigt internet. Der er desuden ingen bindingsperiode, så du kan sagtens skifte internetudbyder, hvis du ønsker det på et senere tidspunkt. Hvis du vælger fiberbredbånd, er der ligeledes gratis oprettelse, ligesom hverken nedgravning af fiber eller opsætning af fiberboks koster dig en krone. Alt i alt er det forholdsvis enkelt at gennemskue Stofas priser, hvilket er en stor fordel, når man er på jagt efter bredbånd.

Hvis du er medlem af en antenneforening, bør du ansøge, om foreningen har en fordelsaftale med Stofa. Såfremt der er etableret en fordelsaftale, vil du kunne spare 10 % på internet.

Nedenfor kan du læse en opsummering af de primære fordele:

  • Bredbånd til en fast lav pris
  • Ingen oprettelse
  • Ingen binding
  • Gratis nedgravning af fiber og opsætning af boks
  • Stabil og hurtig internet

Stofa hastighedstest

Stofa hastighedstestSom Danmarks næststørste udbyder af TV og internet, har Stofa et mål om at tilbyde det hurtigste internet på markedet. På Stofas hjemmeside finder du en smart tjeneste, hvor du kan måle hastigheden på dit internet. Med Stofa hastighedstest kan du hurtigt og nemt teste internethastigheden på den bredbåndsforbindelse, du er tilkoblet i øjeblikket.

Dermed vil du kunne finde ud af, om du får den forventede hastighed. Den reelle internethastighed kan være svær at måle, da den afhænger af, hvor mange der bruger internettet, og hvad internettet bliver brugt til. Hastigheden kan desuden afhænge af, hvor du befinder dig i landet. Det er naturligt, at hastigheden typisk vil være højere i storbyer sammenlignet med mindre byer og Udkantsdanmark. Når du har taget hastighedstesten, vil du blive præsenteret for både download- og uploadhastighed.

Det kan være nyttigt at kende til sin internethastighed i flere forskellige sammenhænge. Hvis du f.eks. har brug for en højere bredbåndshastighed, så vil det være nyttigt at vide, hvor høj hastighed du har på nuværende tidspunkt. Derudover finder du også ud af, om du rent faktisk får den internethastighed, som du betaler for og har krav på.[toc]

Hvis din internethastighed ikke stemmer overens med den hastighed, som du betaler for, bør du henvende dig til din internetudbyder. Hos Stofa er det nemt at skifte hastighed, hvis du har behov for det. Ændrer du dit nuværende abonnement til en højere hastighed, vil ændringen træde i kraft allerede samme dag. Såfremt du vælger at ændre dit abonnement til en lavere hastighed, vil ændringen først træde i kræft den kommende måned. Hvis du er i tvivl om, hvilken bredbåndshastighed du har behov for, kan du med fordel kontakte Stofa, som vil guide dig igennem.

Sammenlign priser på bredbånd her

Kontaktinformation:
Stofa
Uraniavej 6
8700 Horsens

Alle rettigheder forbeholdes www.billigtbredbåndguide.dk