TDC bredbånd

TDCTDC er i dag Danmarks største teleselskab med over 8 millioner kundeforhold, og mange mennesker er glade for eksempelvis TDC bredbånd, som beskrives med ord som ”solidt” og ”lynhurtigt”. Bredbånd hastighed er meget vigtig for, hvor hurtigt dine sider indlæses i din browser, hvor hurtigt du kan downloade, og hvor hurtigt du kan uploade.

TDCs priser er samtidig meget konkurrencedygtige med de billige selskaber på markedet, hvilket også fremgår af diverse sammenligningssider. Med bredbånd TDC får du altså en internetpakke og udbyder, der er vant til mange kunder og erfarne i forhold til at hjælpe disse, samt levere lynhurtigt bredbånd.

TDC bredbånd er blevet lagt sammen med YouSee. Du kan læse mere omkring alle fordele om YouSee Bredbånd her.

Lynhurtigt bredbånd fra med TDC

Lynhurtigt bredbåbdTDC bredbånd kan i alt fås i tre forskellige ”pakker”, med tre forskellige internet hastigheder. Den første pakke kommer med en 20/2 Mbit bredbånd hastighed. Den anden pakke indeholder en 30/5 internet hastighed, mens den tredje pakke kommer med den største og hurtigste internetforbindelse – nemlig 40/10. Det skal nævnes, at det første tal foran skråstregen antyder downloadhastigheden, imens tallene på venstre side symboliserer uploadhastigheden.

Det er værd at fremhæve, at alle tre bredbånd tilbud i øjeblikket kan fås med gratis oprettelse samt første måned kvit og frit. Dette skal du under normale omstændigheder betale et ekstra gebyr for. Du kan også være sikker på, at du altid oplever den hastighed, som du betaler for, hvilket TDC’s hastighedsgaranti sørger for. Under alle omstændigheder kan du også blot lave en TDC hastighedstest her.

Med bredbånd fra TDC kan du ligeledes få to tilhørende underholdningsmuligheder: TDC Play Musik og TDC Play Film. Førstnævnte giver dig adgang til et stort udvalg af online musik, som du kan streame til dine forskellige enheder. Sidstnævnte giver dig omvendt mulighed for at streame online film fra TDC’s arkiv, uden at skulle ned i videobutikken og leje denne inden, at den kan ses.

Få lidt mere overskuelighed med bredbånd og tv

Kunne du godt tænke dig lidt mere overskuelighed i forhold til dine elektroniske løsninger i hjemmet, så kan TDC bredbånd og tv være et glimrende bud. Igennem denne løsning får du altså både bredbånd og tv gennem dit bredbånd abonnement. TDC har sammensat fire forskellige pakker, som kombinerer internet og tv, således at du blot har én udbyder at skulle holde styr på.

Med bredbånd og TV får du derudover en række fordele, som du kan nyde godt af. En af disse er blandt andet, at du får mulighed for at pause, spole og optage live-tv og udsendelser. Sidder du f.eks. midt i et afsnit af din yndlingsserie, og bliver pludselig forstyrret, så kan du blot trykke på fjernbetjeningen, ordne det du skal, og herefter vende tilbage til tv’et og se videre fra det sted, som du nåede til i første omgang. Du får også adgang til TDC’s store arkiv over tidligere tv udsendelser, som du måske ikke har fået set. Endelig kan du også boltre dig i fri adgang til en masse gode film og serier via det store arkiv, som TDC råder over.

Bredbånd og tvEn smart ting i denne forbindelse er, at disse ovenstående fordele kan udnyttes på både din smartphone, pc og tablet, således at du dermed ikke er bundet til én bestemt enhed for at kunne nyde dataindholdet. Og du behøver ikke være bange for at vælge den forkerte bredbånd og tv pakke, da du til hver en tid kan skifte til en anden/ny pakke, hvis dette skulle blive nødvendigt, eller hvis dine behov ændrer sig.

Sidst men ikke mindst kan du sammensætte din egen tv pakke med de kanaler, som du ser mest og bedst kan lide. Du har samtidig mulighed for at købe specifikke ekstra kanaler til din pakke, såfremt dette skulle have interesse.

Bredbånd, tv og telefoni giver endnu flere muligheder

Mulighederne stopper dog ikke her. TDC kan nemlig også fås med telefoni udover tv. Med TDC bredbånd, tv og telefoni kan du vælge mellem fastnet og mobiltelefoni til fair priser. Vælger du fastnettelefoni, betaler du et fast beløb pr. opkald til alle danske fastnetnumre. Vælger du omvendt mobiltelefoni får du fire timers tale inkluderet i pakke ganske gratis (selvfølgelig med mulighed for at vælge andre mobilabonnementer, hvor der skal betales ekstra).[toc]

I forhold til priserne kan man sige, at TDC faktisk placerer sig på en godt midterposition i forhold til sine konkurrenter. Der findes naturligvis internetudbydere, som er lidt billigere, men der findes i overvejende grad også selskaber, som både har lavere hastigheder til en dyrere pris. Samtidig kan ulempen ved nogle af de mindre og billigere selskaber tit være, at deres bredbånd hastighed tit kan være svingende og ikke leve op til forventningerne. Pga. det store netværk og de mange centraler, som TDC er i besiddelse, er disse problemer i langt de fleste tilfælde minimale for folk med TDC bredbånd.

Sammenlign og find det billigste bredbånd her

Kontaktinformation:
TDC A/S
Teglholmsgade 1
0900 København C

Alle rettigheder forbeholdes www.billigtbredbåndguide.dk