Telenor bredbånd

Telenor bredbåndVed at vælge Telenor bredbånd får du en stor og anerkendt internetudbyder, der som bekendt er en fusion mellem det, der før i tiden hed Sonofon, Cybercity og Tele2. Bredbånd findes i dag i et hav af udgaver, men som med så meget andet findes der både skidt og kanel på dette område – dette gælder eksempelvis prisen.

Nogle vil gerne have billig bredbånd og telefoni samlet i én pakke, således at man kan holde styr på sine udbydere. Med Telenor bredbånd bliver alt dette muligt, og så får du oveni købet visse fordele med herudover, når du bestiller din nye bredbåndsforbindelse.

Telenor bredbånd – fire hurtige bredbåndsforbindelser

Telenor bredbånd tilbyder ikke, som visse andre udbydere, alverdens forskellige bredbåndshastigheder, da dette for det meste blot gør kunderne forvirrede, hvis man skal vælge mellem sytten forskellige hastigheder og pakker. Derfor får du i alt fire hastigheder at vælge imellem, når du bestiller dit nye Telenor bredbånd. Den laveste hastighed starter på 10 Mbit, hvilket er ganske udmærket til almindeligt forbrug, såsom surfing på nettet, tjekke mails, chatte og lignende. Herefter stiger hastighederne til henholdsvis 20, 30 og 50 Mbit. Høje hastigheder kan især være belejlige i forbindelse med download af filer og streaming af video, men med Telenor bredbånd får du altid noget at vælge mellem.

Der er ofte stor bekymring omkring, hvorvidt man faktisk får den hastighed, som man betaler for. Mange kunder har i de senere år klaget over, at de ved hastighedstest har kunnet konstatere, at deres download- og uploadhastighed ikke har været svarende til den, som de betaler for. For at undgå dette kan du med Telenor bredbånd let teste din hastighed ved at lave en hastighedstest på Telenors hjemmeside. Telenor bredbånd har dog grundet sin størrelse mulighed for at dække 98,7 % af Danmarks befolkning, og dette bevirker ligeledes, at hastighederne i stort set alle tilfælde vil svare til kundens abonnement, fordi Telenors centraler er placeret så fordelagtigt og bredt i landskabet.

Bredbånd – få flere unikke fordele og gratis udstyr

Bredbånd routerGrundet de mange forskellige udbydere på markedet findes der også vidt forskellige priser på bredbånd. Telenor er et af de billigste bredbånd på markedet i øjeblikket, og derudover får du også en hel række andre fordele med i tilbuddet, hvis du bestiller Telenor bredbånd. Eksempelvis sender Telenor kvit og frit en ny, trådløs router med i din pakke, når du bestiller dit bredbånd. I øjeblikket kan du derudover få oprettelsen gratis, hvilket du normalt skal betale et gebyr for. Samtidig skal du heller ikke betale noget for at få telefoni med i pakken, hvilket også bør adresseres i denne forbindelse.

Billig bredbånd og telefoni kan nemlig kombineres i den samlede pakke, og du kan vælge mellem to forskellige telefonabonnementer. Det ene er Telefoni Small, og er, som navnet også indikerer, til kunden, der kun vil betale for den tid, hvor han eller hun ringer. Med denne Small pakke skal du ikke betale noget beløb hver måned for at have dit abonnement, og du betaler dermed kun for dit forbrug. Du kan omvendt også vælge Telefoni Large, og bare snakke alt det, som du vil på månedlig basis. Her betaler du blot et fast beløb hver måned, hvorefter du kan ringe og snakke ubegrænset til alle fastnetnumre i hele Danmark.

Samlerrabat på bredbånd og telefoni

Bredbånd og telefoniMed Telenor bredbånd kan du desuden også få en såkaldt ’samlerrabat’. Samlerrabat betyder helt konkret, at hvis du i forvejen har mobilt bredbånd hos Telenor, kan du få rabat på dit nye bredbånd. Dette forudsætter i så fald selvfølgelig, at du har mobilt bredbånd i forvejen, og at du vælger en hastighedsforbindelse over 10 Mbit, men alligevel er dette en af grundene til, at Telenor har så mange kunder i Danmark.[toc]

Alt i alt er der således mange indlysende årsager til at vælge et bredbånd fra Telenor. Du kan komme i gang hurtigst muligt ved at bestille din pakke på hjemmesiden, og typisk fungerer proceduren sådan, at du bestiller dit produkt, hvorefter der cirka går 4-6 uger fra bestillingsdatoen til du sidder online med dit nye og lynhurtige Telenor bredbånd.

Find det billigste bredbånd – Klik her

Kontaktinformation:
Telenor
Frederikskaj
1780 København V

Alle rettigheder forbeholdes www.billigtbredbåndguide.dk