Waoo bredbånd

Waoo bredbåndHvis du vil have en internetudbyder, som du med sikkerhed ved, at der er stor tilfredshed omkring, så er det svært at komme udenom Waoo bredbånd. Waoo internet vurderes i en kundetilfredshedsundersøgelse fra 2013 som det mest stabile og hurtige, mens kundeservicevurderingen også topper listen. Med bredbånd fra Waoo kan du få lynhurtige hastigheder. Waoo fibernet tilbyder således nogle af markedets hurtigste og billigste løsninger inden for fiberbredbånd, og kombineret med den store stabilitet, får du en internetoplevelse, som du altid kan regne med.

Hvad kunder sige om Waoo bredbånd

Konsulenthuset Loyalty Group lavede sidste år en undersøgelse af tilfredsheden hos danske internetkunder. Undersøgelsen, med titlen ”BrancheIndex Internet 2013”, viser og konkluderer, at Waoo bredbånd ligger højest på listen over de bedste bredbånd udbydere. De målte parametre er i den forbindelse hastighed, stabilitet og loyalitet hos selskabets kundeservice. Fibernet bredbånd og udbyderne af dette har i de seneste år været udsat for megen kritik, men Waoo fibernet har kunderne altså ikke noget at udsætte på.

Hos Waoo kan du også få telefoni med i din bredbåndspakke – og det er helt valgfrit, hvad du ønsker. Waoo telefoni tilbyder således både forbrugsafregning eller fri taletid. Prisen varierer i den forbindelse alt efter, hvad du vælger af de to muligheder. På samme tid kan du også frit vælge, om dit abonnement skal være mobilt eller fastnet, alt efter hvad du selv finder mest bekvemmeligt.

Fiberbredbånd: lynhurtige hastigheder op til 90/90 Mbit

FiberbredbåndWaoo bredbånd er ikke bare det gammeldags internet, som du har været vant til i mange år. Waoo udbyder nemlig lynhurtig fiberbredbånd, og her får du hastigheder, der starter på 50/50 Mbit og slutter på hele 90/90 Mbit. Disse tal betyder ikke bare, at du får enorm hurtig loading af dine sider, men din upload bliver også ligeså hurtig som din download.

Som noget helt unikt på det danske marked af internetudbydere, får du med en internet og tv pakke fra Waoo også såkaldt hastighedsgaranti. Normalt kan det nemlig nogle gange forholde sig således, at du betaler for en given hastighed, men reelt ikke har denne hastighed til rådighed altid. Dette undgår du med Waoos hastighedsgaranti, hvor du er sikret, at du altid som minimum får den hastighed på dit Waoo bredbånd, som du betaler for. Udover dette skal det bemærkes, at denne hastighedsgaranti også gælder såfremt, at du har telefoni med i din internet og tv pakke. Du vil altså ikke opleve udfald eller svage forbindelser på din telefon – selv ikke, hvis resten af familien sidder og streamer film imens.

Herudover er fibernet også langt sikrere end almindeligt internet. Dette kan især være belejligt, hvis du arbejder meget på din computer hver dag, og dermed har brug for, at din internetforbindelse ikke pludselig bliver afbrudt, da man kan miste vitale data, såfremt dette sker og man ikke lige har fået gemt sine filer. Fibernet hos Waoo påvirkes ikke på samme måde som normalt bredbånd, da dit personlige Waoo internet ikke påvirkes af andre brugere i dit nærområde. På den måde er du altid sikret 100 % stabilitet.

Kan jeg få Waoo?

Fordi Waoo er så populært blandt mange danskere, har mange også en naturlig interesse i at få Waoo bredbånd og telefoni, hvis man ikke har det endnu. Mange spørger derfor sig selv: ”Kan jeg få Waoo?”. Svaret på dette spørgsmål kan man selv finde ud af meget nemt, da dette er ret individuelt. Waoo fibernet leveres nemlig af dit lokale energiselskab, og det er indtil nu desværre ikke alle adresser som dækkes. Du kan dog let finde ud af, om du kan få Waoo bredbånd. Du går blot ind på Waoos hjemmeside, klikker på ”Kan jeg få Waoo?”-knappen, indtaster din adresse, hvorefter systemet tjekker, om der er mulighed for fibernet på din adresse.[toc]

Skulle der ikke være dækning lige nu, hvor du bor, er der dog håb forude. Udviklingen er i fuld gang, og der bliver hele tiden lagt nye fibernet ned i diverse dele af landet, således at flere og flere danskere får mulighed for at få Waoo bredbånd og dermed nyde godt af det fremragende og aldeles hurtige internet.

Sammenlign og find det billigste bredbånd her

Kontaktinformation:
Waoo
SEAS-NVE
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

Alle rettigheder forbeholdes www.billigtbredbåndguide.dk