YouSee bredbånd

YouSeeMed YouSee bredbånd kan du justere hastigheden på dit bredbånd uden at skulle hæve prisen i vejret. YouSee internet kan du nemlig få for en særdeles god pris pr. måned, og priser udmærker sig i høj grad ved deres gode sammenhæng mellem pris og hastighed, og har samtidig mulighed for stor fleksibilitet, da bredbånd fra YouSee samtidig kan fås i én samlet internet og tv pakke, således at du har mere styr på dine udbydere.

YouSee er dermed til dig, der bare gerne vil have noget funktionelt internet (og måske også tv), uden at skulle betale for meget og derudover have mulighed for at kombinere forskellige ting i din pakke efter, hvad der passer!

YouSee bredbånd med en helt unik justerbar funktion

Hvis du vælger YouSee bredbånd, har du mulighed for at vælge mellem fire forskellige internethastigheder. Den første og mindste er 15/3 Mbit, den næste 30/6 Mbit, den næste 60/12 Mbit og endelig har den sidste pakke ikke mindre end en 100/20 Mbit internet hastighed. Du kan altid selv tjekke på YouSee’s hjemmeside, om du har mulighed for at få den YouSee internet hastighed på din adresse. Det er nemlig ikke alle steder i landet, hvor der er frit valg på alle hylder med hensyn til hastigheder.

Yousee bredbåndYouSee bredbånd tilbydes også som noget helt specielt som bredbånd med ”Bland selv”, hvilket vil sige, at du simpelthen selv kan justere på din download- og uploadhastighed. Normalt har du en statisk forbindelse, som ikke kan ændres medmindre, at du skifter bredbåndspakke, men med Bland selv kan f.eks. skrue op for download hastigheden, når du skal hente større filer ned til din computer, streame film og serier online eller når der er flere personer på samme netværk på en gang.

Omvendt kan du skrue op for uploadhastigheden, hvis du skal tage backup af din computer, sende større filer af sted fra din pc eller blot i det hele taget overføre større filer til andre. Denne nye og revolutionerende funktion gør, at det bliver meget mere fleksibelt at have YouSee internet og bredbånd i det hele taget. Samtidig har du med en internet og tv pakke mulighed for at se web-tv overalt på alle din enheder (computer, smartphone, tablet), ligesom du også kan høre al den musik, som du vil, igennem YouMusic, hvor udvalget af musik er enormt.

Hurtigt bredbånd uden ekstra pris

Det gode ved den forklarede funktion med at skrue op og ned på hastigheden er, at du ikke betaler ekstra for en hurtigere internet hastighed. Det er således ligegyldigt, hvor tit du skruer op og ned på henholdsvis din download- og uploadhastighed, da den modsvarende hastighed blot sænkes, når du forøger den anden.

YouSee Bredbånd priser er meget fair og konkurrencedygtige, og fremstår i stor tråd med tiden, hvor bredbånd priser er meget fordelagtige for kunderne, fordi markedet konstant tilføjes nye internetudbydere. Kigger man på andre bredbånd priser på nettet, kan man hurtigt slå fast, at YouSee ligger ganske godt til i forhold til konkurrenterne – der er selvfølgelig nogen, der er billigere, men der er bestemt også andre, som er dyrere.

Samtidig er pris jo, som bekendt, ikke altid alt. Hastigheden betyder også noget, og denne kan du altid tjekke med en YouSee hastighedstest, så du kan holde dig orienteret med, om du får det produkt, som du betaler for.

Knivskarpt billede med YouSee kabel tv

YouSee sine signaler ud igennem kabel tv, som så opfanges af telefonstikket i et hus, der herefter kan tilsluttes tv boksen, som YouSee leverer. Grundlæggende findes der to forskellige signaler med kabel tv: analog og digitale. Førstnævnte er det ældste, mens digitale kanaler anses som fremtiden. I øjeblikket får du med en internet og tv fra YouSee en del analog kanaler, men antallet er dog skåret kraftigt ned til fordel for de nye digitale signaler, som giver lækre og knivskarp billede- og lydkvalitet.[toc]

Det forventes i den forbindelse, at YouSee i løbet af få år helt vil stoppe med at sende analogsignaler ud, hvilket blot er endnu en grund til at vælge YouSee, da du som kunde i så fald vil opleve endnu bedre og mere stabile billeder og lyd for den samme pris. For dem der ikke er klar over det, så kan de kendte HD (High Definition) kanaler også kun sendes via digitale signaler.

Således kan man samlet sige, at hvis du har brug for en fremtidssikret og brugervenlig løsning på nyt bredbånd, så er det hos YouSee en god løsning på en ny internetudbyder!

Sammenlign priser på bredbånd her

Kontaktinformation:
YouSee A/S
Teglholmsgade 1
0900 København C

Alle rettigheder forbeholdes www.billigtbredbåndguide.dk