Kontakt
Skulle du have nogle ubesvarede spørgsmål, forbedringer eller noget helt tredje, som du synes, at vi skal være opmærksom på, skal du være hjertelig velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular eller direkte på nedenstående e-mail. Vi sætter stor pris på alle former for feedback – både konstruktiv ris, ros og eventuelle forbedringer til www.billigtbredbåndguide.dkKontakt


Vi har ikke nogen fast træffetid, men svarer grundet vores mål om dedikation og god kundeservice altid hurtigst muligt på alle henvendelser og spørgsmål. Som hovedregel bestræber vi os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer efter, at du har sendt denne af sted til vores systemer. Dog kan der forekomme travlere perioder end andre, hvor svartiden beklageligvis kan blive længere, selvom vi gør alt, hvad vi kan. Vi håber i denne forbindelse på din forståelse og tålmodighed.


Vi gør ligeledes opmærksom på, at denne hjemmeside udelukkende er en guide til de forskellige danske bredbåndsprodukter, og er således ikke leverandører af produkterne. Vi formidler og overskueliggør blot kontakten mellem kunde og udbyder. Har du derfor tekniske problemer eller lignende med dit bredbånd, anbefaler vi dig i stedet at tage direkte kontakt til din nuværende, eller måske kommende bredbåndsudbyder.
Dit navn (skal udfyldes)


Din e-mail (skal udfyldes)


Emne


Din beskedKontaktoplysninger

BilligtBredbåndGuide.dk

Jernbanegade 2E

5400 Bogense

Mail: [email protected]åndguide.dk


adresse

Tilbage til forsiden

Om Billigtbredbåndguide.dk
Sammmenlign og finder priser på bredbånd og interhethastigheder fra bredbåndsudbydere til dit behov.
Om Billigtbredbåndguide.dk

Copyright 2014 - 2016
Alle rettigheder forbeholdes www.billigtbredbåndguide.dk